19 augusti 2012
10:00

Öja FF P03

Referat: FC Rosengård - Öja FF P03

I solgasset på Rosengårds IP var det ett revanschsuget Öja som tog kommandot direkt i matchen. Första halvlek var mycket väl genomförd och det var också då som grunden lades till den slutliga segern. Försvarspelet var kompakt och Wahlfrid i målet hade en ganska lugn första halvlek med väldigt lite att göra. Framåt var Öjakillarna duktiga på att skapa målchanser och i paus ledde bortalaget med 0-2. Målskyttar: Viktor och Casper N.

I andra halvlek vreds temperaturen upp alltmer, både på planen och på termometern. Hemmalaget fick allt mer utrymme och skapade en hel del chanser framåt. Men med ett mycket väl genomfört försvarsspel av Öja stannade Rosengårds målskörd vid endast en balja. Chanser saknades inte för Öja att utöka målskörden, men när domaren slutligen blåste av matchen kunde bortalaget äntligen pusta ut. Revansch från nederlaget i våras var fixad. Mycket bra gjort, Öja FF!

Slutresultat: 1-2.